Informatie

Over ons

Auto Corsten BV, Uw officiële Opel-Agent

Of u nu van plan bent om een nieuwe Opel te kopen, uw Opel van accessoires te voorzien, een reparatie nodig heeft of gewoonweg meer wilt weten over de producten en diensten die Opel u kan bieden dan is Opel Service er om u te helpen. Auto Corsten BV, Uw officiële Opel-Agent beschikt over een uitgebreid assortiment, producten en diensten om u daarbij van dienst te zijn.

Originele Opel onderdelen: altijd een betaalbare keuze

Uitlaat, remmen, schokdempers, banden, accu's, noem maar op... Originele Opel onderdelen hebben stuk voor stuk de kwaliteit die u van Opel mag verwachten: veilig, duurzaam, betrouwbaar, technisch geavanceerd en... betaalbaar. Kortom: typisch Opel. En vanzelfsprekend geven wij op alle onderdelen één jaar volledige garantie. U ziet het: als een onderdeel van uw Opel aan vervanging toe is, bent u bij Opel aan het juiste adres.

Opel accessoires: benadruk uw persoonlijkheid.

Wilt u uw Opel een persoonlijk accent geven, dan bieden originele Opel-accessoires u een ruime keuze en talloze mogelijkheden. Op maat gemaakt voor iedere model, voor iedere smaak en persoonlijkheid. Een bijzonder voorbeeld hiervan zijn de OPEL-i-LINE-accessoires. Deze onderstrepen het sportieve karakter van uw auto en maken hem echt uniek.Of zoekt u misschien een bij uw voorkeur passend audio- en navigatiesysteem of alarmsysteem, mobiele telefoon of het juiste dakdragersysteem? Kijk maar eens in de Opel accessoires brochures bij Auto Corsten BV Uw officiële Opel-Agent. Er is een brochures voor ieder model Opel, met bijbehorende prijslijst.